AUSA adapterek
teleszkópos rakodókhoz

Bálafogó

Csomagolt, kör alakú bála szállítására alkalmas adapter. Az adapter használatával a bálák szerkezete nem sérül, hiszen karjai a nyomást egyenletesen oszlatják el. Kezelése rendkívül egyszerű, az adapter tartós, életre szóló befektetést jelent egy gazdaság számára.

Bálatüske

2 vagy 4 tüskével rendelkező bálatüske adapter AUSA teleszkópos homlokrakodókhoz. Az adapter profilja kovácsolt rugósacél tüskékkel szerelt. A kialakításnak köszönhetően a tüskék nem hajlanak el. 1 vagy 2 körbála rakodására tervezték. A tüskék felhajthatóak, így teher nélkül biztonságosan közlekedhet a targoncával.

Gabona tolólap

Mezőgazdasági nagyüzemi munkákhoz ajánlott kiegészítő adapter a gabona tolólap. Ömlesztett áru kezelésére szolgál, használata rendkívül egyszerű.

Kanalak

Rakodókanál, földkanál, trágyakanál és gabonakanál 2 munkahengerrel AUSA teleszkópos rakodókhoz. Trágya, zöldhulladék, ömlesztett áru szállítására és rakodására alkalmas eszköz. A kanálél kopásálló, U-alakban hajlított adapter. A szállítandó anyagok szóródásmentesen üríthetőek a rakodókanálból.

Trágyavilla

Trágyavilla 2 munkahengerrel AUSA teleszkópos rakodókhoz, szálas trágya, szalma vagy bálák szállítására. Kialakítása rendkívül srabil: kovácsolt rugósacél tüskékkel szerelt.

Multifunkciós kanál

Akár hígabb termény felvételére és rakodására alkalmas trágya vagy takarmány kanál. A kúpos kialakításnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan lehet vele dolgozni. A szorító tüskéknek köszönhetően a takarmány ürítésig a kanálban marad.

A fotók illusztrációk, típustól függően eltérhetnek.

Ajánlatkérés

Árajánlathoz kérjük adja meg az AUSA gyártmányát, típusát, évjáratát és a kívánt kiegészítőt!