AUSA dömperek

A modern időkben hatékony megoldásokat hozó befektetésekre van szükség. Az AUSA gépek termékválasztékát úgy tervezték, hogy a csúcstechnológiát képviselje és egyúttal maximálisan megbízhatóak is legyenek. A csúcstechnológiának köszönhetően még a legkeményebb munkakörülmények között is alacsony a működtetési költségük.

A dömperek piacán az AUSA kínálja a legnagyobb választékot. AUSA dömperrel a munka gyorsan halad. Az AUSA-nál mindig megtalálja az ön igényeinek legmegfelelőbb dömpert: a modell választékban vannak rögzített alvázas 1000 – 3000 kg raksúlyú dömperek és 850 – 10 000 kg raksúlyú csuklós dömperek is. Léteznek két kerék, négy kerék, mechanikus, hidrosztatikus és nyomatékváltóval meghajtott dömperek elülső-, magas- vagy elforgatható billenőplatóval. Igény szerint kiegészíthetők önrakodó lapáttal, hátsó markolóval, seprűvel és hókotró lemezzel is. Az AUSA dömperek karbantartásra és szállításra szánt munkákra a legmasszívabb és leghatékonyabb gépek mind a mezőgazdasági mind pedig az ipari szektorban.

Hosszú élettartam

Az AUSA piacvezető, 100%-ig megbízható gépeket gyárt, melyek alkatrészeit a legjobb minőséget nyújtó beszállítóktól szerzi be, így biztosítva a legalacsonyabb beszerzési árat, a legnagyobb megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

Hatékony és megbízható munkavégzés

Gépeink megtervezésekor a végső alkalmazásra és az élettartamra koncentrálnak. Elköteleztük magunk amellett, hogy vevőinknek a leghatékonyabb megoldást nyújtsuk, alacsony működtetési költséggel és könnyű karbantartással kombinálva.

Biztonságos és ergonomikus

Az AUSA gépeket mindig a kezelő igényeit szem előtt tartva tervezik. Tudatában vagyunk, hogy milyen fontos a biztonságos és kényelmes munkahelyi környezet, ami a könnyű kezeléssel kombinálva mindig jobb eredményeket és nagyobb hatékonyságot produkál. A jó kilátás, a kényelem és a könnyű működtetés mindig központi szerepet kap termékeink tervezésénél.

AUSA dömperek minden terepre

Az AUSA a kompakt gépek tervezésében és gyártásában szerzett több mint fél évszázados tapasztalatával világvezető a dömperek terén. A különböző típusok kiterjedt választéka az anyagmozgatás és szállítás sokrétű követelményeinek felel meg.

Kis méret és súly

Ha rakodásról van szó, akár beltéren is használhatóak;
erre kiválóan alkalmasak a rögzített alvázú dömperek.

Könnyű használat és karbantartás

Az ergonomikusan vezérelt ürítés és a vezető elhelyezése biztosítják a könnyű kezelhetőséget. Könnyen, rutinszerűen karbantartható.

Rendkívüli stabilitás

Jól teljesít lejtős vagy nehéz terepen végzett munkáknál is. A széles termékpaletta segítséget nyújt abban, hogy a megfelelő gépet válassza.

Kiváló funkcionalitás

Három különféle önrakodó illetve lerakodó rendszerrel ellátott modellek, alkalmas mindenféle munkára.

AUSA termékkínálat: csuklós és merev dömperek széles választéka

renting icon

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

 

Kérje ajánlatunkat!