Közterület-fenntartó munkagépek

Az AUSA többfunkciós gépeinek termékcsaládja

A többfunkciós AUSA karbantartó gépek minden évszakban megoldást kínálnak egy település közterület fenntartási feladataihoz. A multifunkciós utcai munkagépek közúttakarítás, szemétgyűjtés, temető karbantartás, sószórás, hótakarítás, gyomirtás, út karbantartás, magasban végzett munkálatok, áruszállítás, park fenntartás területeken állják meg a helyüket.

Az M200 és M350 járművek multifunkcionálisan felszerelhetőek az egyedi iLink ® rendszer kiegészítőivel, melyek használatával az év 365 napján használhatóak.

Egy típus minden igényre

Kompakt és könnyű  járművek, melyek jól működnek enyhe terepviszonyok között is. A multifunkcionalitás hatalmas érték a közműveknél és a szolgáltató szektorban városban vagy kisebb településeken egyaránt.

Könnyű kezelhetőség

Az adapterek cseréjét a kezelő egyedül is könnyen megoldja, a jármű kompakt mérete miatt a kormányzása, fordulékonysága kifogástalan.

Többfunkciós rendszer az iLink ®-el

Az iLink ® rendszer az AUSA saját fejlesztése. Ez  egy kivételes szolgáltatás maximális sokoldalúsággal a városi vagy vidéki közterületek karbantartására. A leggyakrabban használt iLink adapterek: hóeke, sószóróró, seprőgép, plató, daru, személyemelő.

renting icon

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

 

Kérje ajánlatunkat!